Inari Piotr Ciechociński

Polityka prywatności

I. Podstawowe informacje dotyczące przechowywania i wykorzystywania Twoich danych osobowych

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Inari Piotr Ciechociński, jako operator strony www.inari.net.pl i poczty elektronicznej: biuro@inari.net.pl , oraz polnaedukacja@inari.net.pl .
Siedziba: Kwiatowa 22A, 05-092 Izabelin-Dziekanówek
Kontakt: Inari, ul. Kwiatowa 22A, 05-092 Izabelin-Dziekanówek.
Adres e-mail: biuro@inari.net.pl .

Dane osobowe otrzymaliśmy w przesłanej do nas przez Państwa korespondencji w postaci elektronicznej, ofert, zamówień, potwierdzeń, list obecności, deklaracji, oświadczeń i innych dokumentów związanych realizacją konkretnego projektu, zlecenia.
Inari Piotr Ciechociński wyznaczyło osobę do kontaktu w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania Państwa danych osobowych, można się skontaktować poprzez e-mail: biuro@inari.net.pl .

2. Przetwarzamy Państwa dane w celu:
– prowadzenia korespondencji elektronicznej (przekazywania informacji, potwierdzanie zamówień),
– prawidłowej realizacji zamówień i projektów, obsługi zgłoszeń, reklamacji, działań serwisu, potwierdzeń przelewów.

3. Państwa dane przekazywane są innym podmiotom współpracującym z Inari Piotr Ciechociński jedynie w celu:
– realizacji usług pocztowych i kurierskich,
– realizacji przelewów,
– prowadzeniu księgowości,
– realizacji serwisu i innych dodatkowych usług według indywidualnych zamówień,
– organom uprawnionym do otrzymania Państwa danych na podstawie
przepisów prawa.

4. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania.
Mają Państwo również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w szczególności gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych  narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016.
W przypadku jakichkolwiek pytań, czy wątpliwości
prosimy o kontakt z nami.

 

II. Pliki cookies

Strony internetowe INARI nie zbierają w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.  
Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  • utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;



    W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

  • „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  • pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  • „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  • „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;


    W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej lub w instrukcjach obsługi właściwych telefonów komórkowych czy innych urządzeń mobilnych.

    Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych INARI.

    Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.

szkolenia

Program szkolenia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jesteśmy do dyspozycji

Kontakt

Inari Piotr Ciechociński

ul. Kwiatowa 22 A,
05-092 Izabelin-Dziekanówek

52o21’10.06’’N
20o49’19.20’’E

Dane kontaktowe


biuro@inari.net.pl

+48 22 7517001 - biuro
+48 22 7517002 - magazyn

+48 519 183 134

Napisz do nas

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka prywatności Akceptuje